Voditeljka otkrila šta nas čeka od septembra na RED TV-u 😎

Emisija Pitam za druga, koja se emitovala svakog dana na RED TV-u u periodu od 20 do 23 časa, prikupila je dosta simpatija kod gledalaca. Kako je Zadruga 4 završena u julu, voditelji pomenute emisije pripremaju se za novu sezonu koju ćemo imati prilike da gledamo od septembra meseca. 😎📺

U emisiji Whatzuuuup Saška Veselinov ugostila je koleginicu Anu Radulović, jednu od voditeljki emisije Pitam za druga, koja nam je tom prilikom otkrila nešto više o novoj sezoni emisije.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kako je kazala, nova sezona donosi promene, odnosno uvođenje novih elemenata u emisiju, a najverovarnije i lica. 🧐

- Očekujte promene, uvodimo neke novine, ne smem mnogo da otkrivam, mislim da je dovoljno da kažem da će biti i nečeg novog. S obzirom na to da se gledaocima i ono staro svidelo, sigurna sam da će ovo biti još zanimljivije, još lepše i da ćete nas ove sezone još više pratiti - rekla je Ana Radulović i potom otkrila da li će se Ivana Šopić, koja je nekoliko meseci bila deo emisije Pitam za druga, ponovo vratiti na ovaj projekat, jer je u međuvremena prešla na Pink televiziju gde vodi emisiju Narod pita:

- Prešla je na Pink i super joj je tamo, tako da je najbitnije da je ona zadovoljna... Ne smem da otkrivam, ali ukoliko ne bude vodila emisiju, sigurno će nam dolaziti kao gost - otkrila je Ana gledaocima i nagovestila da bi u narednoj sezoni staroj ekipi voditelja mogao da se pridruži neko nov.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

U prvoj sezoni pomenute emisije sa publikom su se družili Stefan Milošević Panda, Stefan Kandić Kendi, Ana Radulović i Ivana Šopić.

Voditeljka Ana Radulović po dolasku na RED TV vodila je Vremensku dijagnozu, da bi se kasnije pridružila Pandi i Kendiju.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Pre nego što je uplovila u voditeljkse vode, Ana je snimila nekoliko spotova, od kojih je kao jedan od omiljenih izvojila onaj u kome se pojavila sa Gastozom, u njegovoj pesmi Moj živote.

Ceo intervju sa Anom Radulović možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Ana Radulović

#Nova sezona

#ZADRUGA

#pitam za druga

#red tv