Otkrio koju od ovih žena najviše voli 😅

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš nedavno je javno otkrio da je u dobrim odnosima sa bivšom zadrugarkom Anom Korać. Oni su već nekoliko puta izlazili zajedno, a snimke njihovih druženja Janjuš je kačio na društvene mreže. 🧐

Foto: Printscreen YouTube AmiG Show / Zadruga Official/redportal.rs

Međutim, tokom sinoćne večeri Janjuš je snimljen kako se grli i ljubi sa bivšom devojkom iz rijalitija Aleksandrom Nikolić, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod, da bi na njegovom Instagram nalogu nedavno osvanula slika sa bivšom ženom Enom, koja je tokom Zadruge 4 poslala zahtev za izmenu starateljstva nad zajedničkom ćerkom Krunom.

Ali tu nije kraj! 😂 Povodom novonastale situacije oglasila se još jedna Janjuševa bivša devojka - Maja Marinković, koja je prokomentarisala zadrugarova druženja i ponašanje iz Budve, gde se nalazi na odmoru.

- Nisam videla, to mene stvarno ne zanima, čoveka uopšte ne komentarišem - bila je kratka Maja, kako prenosi Pink.rs, što je iznenadilo mnoge.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Povodom slike sa bivšom ženom oglasio se i Janjuš i otkrio da je Ena žena koju najviše voli. 🤔

- Ta slika je nastala na Kipru, dok sam tamo igrao košarku. Listao sam slike i stavio sam sliku koju sam želeo da tetoviram prošle godine. Došlo mi je tako da postavim sliku, to je žena koju ja najviše volim - kazao je Janjuš za Pink.rs i dodao:

- Ena i ja smo u dobrim odnosima, nije ona meni oprostila, kako da mi oprosti... Svakako smo zbog Krune ostali dobri. Ne znam kako će reagovati Ena na to što sam objavio našu sliku... Mi nismo neprijatelji, voleo bih da budemo prijatelji do kraja života. Žao mi je zbog Ene, ona to nije zaslužila... Nikad se ne zna šta nas čeka u životu... Videćemo šta će biti na kraju.

Autor: redportal.rs

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

#Zadruga 4

#aleksandra nikolić

#ana korac

#ena