Samo nek' se plaća 💸

Do nedavno dobri prijatelji koji izlaze zajedno i provode se po klubovima, a već danas ljuti rivali. 🤔 Tara Simov i Mensur Ajdarpašić više nisu u dobrim odnosima, a to su jasno stavili do znanja putem svojih Instagram storija.

Naime, Mensur je na svoj stori objavio skrinšot prepiske sa Tarom Simov putem koga se jasno vidi da je Tara bivšeg zadrugara zvala da se vide, dok je on njoj na svaku poruku odgovorio video-porukom.

Foto: Printscreen RED TV

Mensur je uz objavljenu prepisku sa Tarom napisao:

- Znači zamolio bih vas da me ne smarate više sa ovim parom! Cura me zvala fino i izvinila se za sezonu 3, htela da izgradi jedan korektan odnos - stoji na Mensurovom storiju, kako prenosi Pink.rs, dok je Tara odmah uzvratila porukom, ali ju je ubrzo i obrisala sa profila:

- Prenesite Mensuru da ako su mu potrebni naslovi, nek se javi lično meni (ne mora da me blokira). Opet ne kapiram, ničim izazvan kači skrinšotove našeg razgovora - napisala je Tara na svom Instagramu.

Da li je ovaj sukob "zakuvala" Maja Marinković, koja se sinoć družila sa Mensurom u izlasku u Budvi, za sada nije poznato. 😅

Autor: redportal.rs

#Tara Simov

#mensur