Mirela se oglasila na Instagramu

Milica Kemez doživela je ogroman emotivni udarac kada je čula tvrdnje da je njen bivši momak Bora Santana bio sa njenom sestrom Mirelom Kemez, a o prepiskama koje su isplivale su svi brujali. Posle svega niko nije siguran da li se nešto desilo između Bore i Mirele kada je prespavao u njenom stanu.

Da li zbog toga ili zbog nečega drugog, danas je mnoge zabrinula Mirelina objava.

Naime, sestra Milice Kemez je stavila sliku na svom storiju na kojoj se vidi da prima infuziju, a uz to je ostavila kratku poruku.

- Proći će i ovo - napisala je ona, piše Blic.

Foto: Instagram.com/milicakemezofficial

Podsetimo, Bora Santana je sinoć napustio Zadrugu, pa otkrio da li mu nedostaje Milica Kemez, ali i da li se čuo sa njenom sestrom Mirelom.

- Sve je super, niko mi ne nedostaje. Samo neka se roka tamo, nemam šta da kažem za to. Sve je top - počeo je Bora, a onda otkrio da li je stupio u kontakt sa Miličinom sestrom Mirelom i da li je ispratio prepiske koje su izlazile za vreme njegovog boravka u Zadruzi:

- Video sam prepiske, odmah u studiju mi je Nataša pokazala. Nema nigde, vidi se da je Ermina slagala da je ona rekla da sam ja bio u stanu. Uopšte devojka u prepiskama nije rekla da sam ja bio u stanu. I dalje tvrdim da sam iznameštan. Telefon mi nije u funkciji da je zovem, čim uhvatim internet odmah ću da je zovem, da vidim o čemu se radi. Mnogo je bilo napakovano u Zadruzi, napolju mi niko ne spominje tu priču. Sve mi je jasno, namešten sam od zadrugara, ne znam kojih, idem sad da saznam i šta je tu iznameštano, strašno šta su mi radili. Neću ništa da pričam, idem sad upravo te stvari da rešavam - rekao je Bora.

Autor: Blic / redportal.rs

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Mirela Kemez

#bolnica