Žena zbog koje je Karić jecao, i jecao, i jecao u Zadruzi 😥

Pre dve godine preminula je misica Dijana Milojković. Njena lepota plenila je javnom scenom. Ali kada se, nažalost, iznenada razbolela od karcinoma, javnost je počela da se divi i njenoj beskrajnoj snazi i pozitivnoj energiji.

Foto: Instagram.com/Dijana Milojković

Veliku podršku u toj borbi davao joj je i njen tadašnji dečko, a danas rijaliti zvezda Stefan Karić. Njihovi nalozi na društvenim mrežama bili su ispunjeni zajedničkim fotografijama, koje su zračile ljubavlju i podrškom. Kada je Dijana shvatila da joj opada kosa zbog hemoterapije, Stefan se u znak podrške njoj ošišao na ćelavo.

View this post on Instagram

A post shared by humanitarno (@karic_stefan)

IZVOR: YT / karic_stefan

A onda su raskinuli, kako je Stefan tvrdio, zbog sitnice:

Voleo sam Dijanu kao boga! Od trenutka kada sam je video, zaljubio sam se. Ona je bila moja najveća ljubav, sa njom sam hteo sve! Hteo sam da se venčamo i da imamo puno dece. Nikada mi nije padalo na pamet da možemo da se posvađamo zbog tako nekih gluposti. Raskinuli smo zbog sitnice.

Međutim, kada je saznao vest o njenoj smrti, Karić se veoma emotivno oprostio na Instagramu.

Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan!

Kada je u Zadruzi 3 čuo pesmu posvećenu Dijani, Stefan nije mogao da dođe sebi. 😥

IZVOR: YT / Zadruga Official

Da li će misica Jovana uspeti da nadomesti prazninu za Dijanom, vreme će pokazati.

Autor: redportal.rs

#Stefan Karić

#ZADRUGA

#Zadruga 4

#dijana milojković

#jovana ljubisavljević