Zadrugarkini roditelji otkrili da su morali da prodaju kuću zbog lečenja sina

Kristijan Golubović i Kristina Spalević pre nekoliko meseci ušli su u tajnu romansu, iako je zadrugar oženjen i ima decu. Nakon nekog vremena, Kiki i Kika odlučili su da se ne kriju više i svima pokažu koliko su jake njihove emcocije, pa sada ne biraju ni vreme ni mesto gde će ih pokazati. 😁

Kristini roditelji oglasili su se prvi put za emisiju Ekskluzivno i tom ptilikom izneli svoj stav o ćerkinoj vezi sa oženjenim čovekom.

Foto: Instagram.com/kristina_spalevic

Na iznenađenje većine, zadrugarkini roditelji nisu protiv veze sa Kristijanom, jer se, kako kažu, zaljubila i to nije greh.

- To što Kristina radi, to je nešto što svi radimo i jedini njen greh je to što je radila na TV-u. Kristina nije nikome naudila, dokle god su tu emocije, moje moralne predrasude su totalno nebitne. Video sam da se zaljubila. Ja ne mogu da joj zabranim... Šta da radim, da je vežem, da je prijavim policiji? Ona nije nikome naudila, žao mi je njegovog braka - rekao je zadrugarkin otac.

Tokom intervjua Kristinini roditelji govorili su i o njenom bratu koji je bolestan, zbog čega su morali da prodaju i kuću.

- To su teške teme, mi se nekako nosimo sa tim, stalno smo u pokretu... Mi smo se 13 godina borili, on je sada kategorisan kao stopostotni invalid. Vreme kada se razboleo bilo je užasno. Većinu lekova smo kupovali, ono što je naša greška je što smo odbijali neke savete stručnjaka. Bilo nam je teško da prihvatimo da naše dete bude u nekoj ustanovi. Sve što smo imali prodali smo i dali za njegovo lečenje, čak smo i kuću prodali. Sve smo uradili u pokušaju da pomognemo detetu, svesni da možda nećemo uspeti - ispričali su Kristinini roditelji, prenosi Pink.rs.

Autor: redportal.rs

#Kristijan

#Kristina

#Zadruga 4

#oglasili se

#roditelji

#veza