Birao između Kristijana i Čorbe 😉

Panda i Kendi u večerašnjoj emisiji Pitam za druga ugostili su bivšeg zadrugara Jovana Cvijetića Cveleta, koji je Zadrugu 4 napustio u nedelju. Tokom emisije voditeljima i Cveletu pridružili su se Anjini i njegovi prijatelji koji su rekli nešto više o njihovom učešću u rijalitiju.

Naime, Cvele je otkrio da je na kraju, kada se sve sabere i oduzme, zadovoljan učešćem u Zadruzi, ali da se ne bi vratio u Belu kuću ponovo i potom dodao da mu nije svejedno što je Anja ostala sama u rijalitiju. Kako kaže, navikao je na nju, kao i ona na njega, a pored toga Anja često olako svata šta joj neko kaže u kući, zbog čega se oseća loše.

Foto: Printscreen RED TV

S obzirom na to da su svašta zajedno proživeli u Zadruzi 4, bivši zadrugar rekao je da im je boravak u rijalitiju ojačao vezu, te da se neke stvari, odnosno svađe, više neće ponavljati.

Cvele je takmičenje napustio u nedelju, a kao vođu postavio je Kristijana Golubovića što je iznenadilo mnoge budući da je u Beloj kući njegova devojka. Svoju odluku obrazložio je sledećim rečima:

- Nisam hteo da je guram u vartu jer se prvi put nije proslavila kad je delila budžete - izjavio je bivši zadrugar i potom otkrio da se dvoumio između Čorbe i Kristijana, ali odluka je ipak pala na Golubovića jer se prema Cvetu ponašao kao otac, bez obzira što su imali sukobe.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Zadruga 4

#anja

#cvele

#pitam za druga