Nisu ovo očekivali!

Pre emisije Pitanja novinara, zadrugari su imali još jedno iznenađenje u vidu pisma, a voditeljka Dušica Jakovljević je pročitala pismo svima.

- Dragi naši zadrugari,​Molimo vas za trenutak pažnje jer ono što sledi sasvim sigurno ne očekujete. Ono što ćete čuti u nastavku ovog pisma je jedna od važnijih informacija i ubeđeni smo da će vas sve jako zanimati. Uzimajući u obzir činjenicu da smo svi zajedno u Zadruzi 4 uspeli da oborimo sve rekorde gledanosti, da je ova Zadruga postavila potpuno nove standarde kada se radi o reality show programima, da se svuda priča i piše samo o Zadruzi i zadrugarima, da je interesovanje za ovu sezonu veće nego ikada do sada, doneli smo veoma važnu odluku: Osim prve i glavne nagrade čija je vrednost neverovatnih 50.000 evra, želimo zvanično da vas obavestimo da smo srećni sto će ove godine druga nagrada takođe biti ogromna.

IZVOR: YT / Zadruga Official

A onda je nastavila:

- Zadrugar koji osvoji drugo mesto dobiće, nećete verovati, fenomenalnu montažnu kuću. Sponzor ove nagrade je firma PIK montažne kuće, a mi smo ubeđeni da će drugoplasirani zadrugar uživati nakon zadruge u kući koju dobije na poklon. Kako smo na početku rekli da iz dana u dan obaramo rekorde gledanosti i beležimo fenomenalne rezultate, osim prve dve glavne nagrade, želimo da vam kažemo da sada samo od vas zavisi da li će osim ove dve biti još nagrada u velikom super finalu zadruge. Pozdrav i mnogo sreće, Veliki šef.

View this post on Instagram

A post shared by Pik montazne kuce (@pik_kuce)

IZVOR: IG / @pik_kuce

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#Zadruga 4