Izlio emocije na papir 😅

Odnos Maje i Janjuša iz dana u dan je sve turbulentniji. Njih dvoje uspevaju da se tokom jednom dana posvađaju bar 10 puta i potom se pomire i razgovaraju kao da se ništa od toga nije desilo! 😂 Međutim, izgleda da neće moći tako zauvek. Janjušu je prekipelo i u tajnom pismu koje je napisao Maji, rekao je kako se oseća i da više ovako ne može. 😅

Tajno pismo pronašao je na imanju jednom prilikom Stefan Karić i dao ga Milanu Miloševiću, a evo i šta je Janjuš napisao:

- Zbogom, ali ovaj put zauvek. Draga Majo, danas je 16. april, jedan od mojih najtužnijih dana u životu. Dan kada sam shvatio da među nama sve je prošlo i dan od kada ja i ti gubimo. Pričalo se i pričaće se do kraja do života da je to bila najveća ljubav u svim rijalitijima. Da li je bolesna, da nije normalna, ali je bila ljubav.

- Druga si osoba u mom životu koju sam ja voleo, zbog tebe sam mnogo izgubio, nekada se kajem mnogo, pošto sam svestan da nije uspelo. Žao mi je što nisi cenila sve ono kakav sam bio prema tebi, a znam da sam bio najbolji. Uvek su me savetovali da se sklonim od tebe, ali nikoga nisam slušao. Grešila si mnogo, ali ti je oprošteno, pitaju me zašto uvek i zašto toliko puta. Odgovor nisam davao iskren, a jedini je bio da sam voleo. Voleću ja tebe i dalje kakva god da si ti, zato što si to ti, zato što si ti takva, jedna jedina, neponovljiva Maja - stoji u pismu, prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen Pink.rs

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#janjuš

#maja marinkovic

#pismo