Čorba je optužio da je abortirala zbog avionske karte

Rijaliti učesnica Rialda Karahasanović tokom sinoćne večeri i Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem komentarisala je novonastali odnos Sanje Stanković i Filipa Cara. Naime, Sanja sve više sumnja da je trudna, iako je, kako je rekla, prvi test bio negativan.

Rialda je komentarišući odnos zadrugara progovorila i o teškoj situaciju koju je nju zadesila u životu. Iako je tokom izlagnja rekla da nije za abortus, priznala je da ga je u jednom periodu svog života uradila.

- Nije poenta u tome da li će on prihvatiti dete i nju, nego sama činjenica na kom mestu je zatrudnela i na koji način i posle tog polu seksa je on nju ponizio! Na sve to, na kraju ona ostaje trudna, mislim da je to najveći razlog njenih suza - izjavila je Teodora Bilanović.

Foto: Printscreen Instagram/@kenantahirovic.official.fan

- Ja sam ovde svašta komentarisao, meni se to desilo, ali ja sam voleo, nije ista situacija. Niko od nas nije video taj test, mislim da je videla da je test pozitivan, pa nije htela da prizna, nije znala da će njegova reakcija biti takva - rekao je Karić.

- Negativan je bio, nisam želela da dođe do ovoga - ubacila se Sanja.

- Mislim da bi Sanju to dete, ne kažem da je ona nezrela, ali bi sazrela kao majka, ja se ne slažem sa Rialdom da moraš da stekneš, da bi dobio dete, mislim da kada dobiješ dete, to te tera da živiš i da se boriš i da stvoriš! Mnogo ljudi žive kao podstranari, ali se bore za decu, okej, postoje deca koja su gladna, ali ako ćemo tako da gledamo - dodao je Stefan.

- Ja sam bila trudna, imala sam dečka koji je bio milionera, nije mi kartu avionsku platio! Ja sam ga volela, ne može niko da ostane slučajno trudna, ja sam sa tim čovekom bila godinu dana, i očekivala sam nešto drugo, naravno - izjavila je Rialda kroz suze.

- Nijedno dete nije umrlo od gladi, ti što nisi imala za mleko i za hleba, abortirala si? Sram te bilo! Što si se j*bala sa nekim? Zbog avionske karte si abortirala! "Ajde, te vaše fore" - provocirao je Čorba, a onda ga je Rialda gađala u besu.

- P**ka ti materina! Kakve avionske karte - uznemirila se Rialda.

- Ne može da se opravdava! Ja kažem šta ja mislim - pravdao se Čorba.

- Otkud ti znaš, možda kada je saznao da je trudna, rekao ,,Ma, ćao!". Ako je ona bila u problemima i dugovima - zaurlala je Sandra, prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Car

#Rialda

#Sanja Stanković

#Zadruga 4

#abortirala

#abortus

#beba