Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice 😉

Još uvek zakonita supruga repera Nenada Aleskića Ša Ivana Aleksić navodno ima plan kako da svom suprugu "vrati" za javnu prevaru i vređanje na televiziji. Naime, izvor blizak Ivani otkrio je kako se ona nakon uvreda koje joj je Ša uputio konsultovala sa advokatom.

Ivana se nedavno iselila iz stana u kojem je živela sa reperom do njegovog ulaska u rijaliti, a sada navodno planira sledeći korak - oduzimanje polovine novca koju je Ša zaradio u Zadruzi.

- Nenadov nedeljni honorar je 2.500 evra, tako da će za deset meseci zaraditi 100.000 evra. S obzirom da je u rijaliti ušao kao oženjen, zaradu će morati da podeli sa Ivanom. Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice - rekao je neimenovani izvor blizak Nenadovoj ženi za Hit Informer i dodao:

- U početku se nadala da će razvod biti sporazuman, te da će kao ljudi sesti, porazgovarati... Međutim, kada je čula da Nenad govori da će je zbog toga što je bliska s Tomovićem ostaviti na ulici, šokirala se. Pogodile su je njegove uvrede i prozivke da je ispala smrad, iako je on nju prevario. Odmah je pozvala advokata i konsultovala se s njim na koji način da zaštiti sebe. Planirala je samo da mu traži kozmetički salon, koji je Ša kupio, ali je ona godinama vodila i radila u njemu. Stan, auto, novac je nisu zanimali. Pole svega se predomislila i odlučila da traži i polovinu novca u Zadruzi, odnosno 50.000 evra.

Foto: Instagram.com/@nenadaleksicsha

Autor: redportal.rs

#Razvod

#Zadruga4

#honorar

#ivana aleksić

#Ša