Nije mogla više da trpi prozivke na račun podele imovine i novca

Nakon što je podnela papire za razvod braka, još uvek zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša Ivana Aleksić nedavno se odselila iz stana u kome su zajedno živeli do njegovog ulaska u rijaliti.

Kako piše Kurir, Ivana je pre nekoliko dana napustila zajednički stan na Novom Beogradu jer navodno nije mogla više da trpi prozivke na račun podele imovine i novca, koju Ša često spominje u Zadruzi.

Ključeve od stana Ivana je predala reperovom prijatelju kako bi izbegla bilo kakav kontakt sa njim, nakon što izađe iz rijalitija.

Foto: Pink.rs

Lokal koji se nalazi u blizini njihovog stana, a u kojem je i Ivanin frizersko-kozmetički salon, ona je zadržala i nastavila da radi.

- Ivana, srećom, ima dosta prijatelja koji su uz nju u ovim teškim trenucima. Oni je ne puštaju da bude sama ni minut, uvek je neko sa njom da joj pravi društvo otkako je sve ovo krenulo. Aleksićka nije mogla ni da zamisli da može da joj se dogodi nešto gore od prevare svog muža sa Tarom Simov, ali poslednjih nedelja uverila se u to, a to je "pljuvanje" po njoj, što nikako neće da mu oprosti. Razočarana je, ljuta i besna - kaže izvor blizak Ivani Aleksić za Kurir.

Autor: redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Zadruga 4

#ivana aleksić

#odselila se

#stan