Bivši zadrugar otkrio u kakvom odnosu se danas nalazi sa Draganom Mitar 🧐

U večerašnjoj emisiji Pitam za druga na RED TV-u imali smo priliku da čujemo šta bivši zadrugar Edis Fetić misli o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući i parovima koji ne prestaju da svojim ponašanjem šokiraju gledaoce.

Foto: Printscreen RED TV

Edo je otvoreno komentarisao vezu Tare i Ša za koju nije imao reči hvale. Repera je okarakterisao kao detinjastog, jer smatra da u ženama traži vodilju kroz život. Kako je objasnio, deluje kao da se Ša prvo krio ispod majčine suknje, nakon toga ženine, a sada dopušta da ga Tara vodi, što ona ne ume jer ima svega 20 godina.

Takođe, Edo je rekao da je Tara dobra devojka, ali kada nije u vezi, pa odnos sa Nenadom uporedio sa onim koji je Tara imala sa Matejom u ranijoj sezoni Zadruge. Kako kaže, Tara se odlično ponaša kada je sama, međutim, čim uđe u vezu potpuno se promeni.

Foto: Printscreen RED TV

U Beloj kući trenutno je aktuelan odnos Sanje i Matore koje su se nedavno žučno posvađale zbog navoda da se Sanja bavi prostitucijom. Matora je branila Sanju kada su se ove teme pokretale ranije, dok su bile u vezi, a sada je jedna od prvih koji je napadaju. Šta god da je bilo, po mišljenju Edisa Fetića Matorino ponašanje prema Sanji je veoma ružno. Njihova veza mu je od početka bila nejasna, a pored toga Edo smatra da je Sanja bila samo zbog koristi i zbog opstanka sa Matorom.

Kada je reč o Maji i Janjušu, Edo je otkrio da se viđao mimo Zadruge sa oboje i rekao da smatra da im je veza najbolje funkcionisala kada su je krili. Janjušu je jako teško da pređe Maji preko odnosa sa Čorbom, zbog čega, kako kaže, ne može očima da ga gleda. 😅

Foto: Printscreen RED TV

Edo nam je tokom emisije rekao i da je preboleo Draganu i demantovao priče da su se nedavno našli u jednom kafiću.

Autor: redportal.rs

#Dragana

#Edis Fetić

#Edo

#janjuš

#maja

#pitam za druga

#red tv