Da li će mu izvinjenje pomoći? 😅

Rijaliti učesnik Kristijan Golubović nedavno se tokom žurke bez ustručavaja poljubio sa zadrugarkom Kristinom Spalević, a sve to, naravno, zabeležile su kamere. Iako zadrugari tvrde da se ništa nije dogodilo, video pokazuje suprotno, što možete pogledati u tekstu ispod.

Tokom Igre istine, koja je usledila sinoć nakon nominacija, Sanja Stanković uputila je Kristijanu pitanje o supruzi:

- Znamo da ti je žena zamerila na odnosu sa Aleks i sa mnom, šta misliš kako je onda reagovala sa Kristinom - upitala je Sanja, nakon čega je Kiki počeo svoje izlaganje i govorio kao da se između Kristine i njega ništa nije dogodilo.

- Pa poludela bi, znate ona je sa druge planete kod nje se ni ne psuje, a kamoli nešto drugo. Ja Ivanu obožavam, ovo mi je zadnji brak i zadnja ljubav u životu. Ne bih ja eksperimentisao sa devojkom od 23 godine, iako sam ranije to radio. Ja znam da ona ima napad ne ljubomore, nego stida, jer neće moći da izađe na ulicu. Ona mora da zna da je ovo šou, i izvini molim te i volim te. Ja nisam kao Ša i Tara i Janjuš i Maja. Ja vam želim sve najbolje, ali kada vidim kako se ponašate ja vidim da ste vi rasturili mirnu luku zarad afere - ispričao je Kristijan u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Kristijan

#Kristina

#Zadruga 4

#izvinjenje

#kiki

#veza