Bivši zadrugar opširno prokomentarisao vezu Tare i Ša

Nakon duže medijske pauze Mirko Gavrić prihvatio je poziv da gostuje u emisiji Pitam za druga na RED TV-u gde je sa Anom Radulović i Kendijem komentarisao odnos Tare i Ša, Natašu Radan i mnoge druge. 😎

Bivši zadrugar u prošloj sezoni Zadruge bio je blizak sa Tarom Simov, koju je, kako je rekao, prihvatio takvu kakva je. Ona je razbijala prozore i prošle godine, ali čini mu se da je njeno ponašanje tokom veze sa Matejom bilo mnogo mirnije, nego ove godine sa Ša.

Foto: Printscreen RED TV

Mirko smatra da ona u Zadruzi nema nijednog iskrenog prijatelja koji bi sa njom obavio ozbiljan razgovor, kao što bi to on učinio da je unutra. Tarino ponašanje ne podržava, kako kaže.

Kada je reč o Tarinom partneru Nenadu, Mirko misli da je on sada svestan svega što je izgubio, odnosno onoga što je gradio sa Ivanom, i da mu je Tara sada jedina preostala, zbog čega se drži za nju kao za slamku.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Još jedna Mirkova drugarica nalazi se u Zadruzi, a u pitanju je Nataša Radan koja je nedavno imala žestok sukob sa svojom drugaricom Rialdom. Bivši zadrugar okarakterisao je Natašu kao veoma dobru dušu koja je previše lakoverna, ali mu se u ovoj sezoni dopada što je mnogo rečitija nego ranije!

O Stefanu Kariću Mirko je tokom emisije imao samo reči hvale, dok je za njegovu devojku Jovanu Ljubisavljević rekao da mu deluje kao veoma proračunata osoba kojoj je svaka rečenica unapred pripremljena.

Autor: redportal.rs

#Zadruga4

#mirko gavrić

#pitam za druga

#red tv