Povodom aktuelnih dešavanja u Zadruzi oglasila se majka zadrugarke

Zadrugarka Aleksandra Nikolić poslednjih dve nedelje nalazi se u žiži interesovanja medija zbog svoje uloge u rijalitiju Zadruga, gde je ušla u odnos sa Markom Janjušević i u sukobe sa Majom Marinković. Janjuš i ona su se venčali i dobili svoju prvu bračnu noć u hotelu van rijalitija. To je dovelo do velikih sukoba sa Majom Marinković i delom zadrugara koji je optužuju da se bavila prostitucijom.

Majka zadrugarke Aleksandre Nikolić, Slovenka, kaže da psihički više ne može da izdrži da gleda naslednicu u Zadruzi 4. Ona je odlučila da se obračuna sa zadrugarima koji su nju i njenu ćerku optužili da se bave prostitucijom, tako što je angažovala tim advokata koji prate sve što se dešava u rijaliitiju.

- Ovo je nečuveno šta se tamo dešava. Moj advokat sve prati. Ja nisam pljuvala ni po kome. Svako nosi svoj krst - rekla je Slovenka za Kurir, a prenosi Blic.rs, pa se osvrnula na optužbe da se ona i Aleksandra bave prostitucijom.

- To je njihov problem. Za njih je svaka druga devojka tamo prostitutka, to nije normalno. Ja molim Boga da moje dete ostane normalno i da mi izađe zdrava. Znam da je psihološka igra, ali postoje granice. Čudimo se što nam je korona, tek će da nam budu jadi. Znam samo jedno da se ona ne folira, prirodna je, takva je. Ja sam prošla ceo svet i niko me nikada nije nazvao pogrdnim imenom. Samo neka pričaju. Ja sam kozmetičar, bavila sam se pevanjem, imala sam kafanu i nikada se nisam bavila nelegalnim stvarima. Samo sam časno i pošteno radila svoj posao - rekla je Aleksandrina majka.

Ona je otkrila i zbog čega je njena ćerka ušla u rijaliti.

- Detetu treba novac, hoće da otvori sebi nešto. Ona nije ušla da bi se reklamirala ili što je željna medija. Ovih jada kao kod nas nema nigde - završila je Slovenka za pomenuti medij.

View this post on Instagram

A post shared by ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima)

IZVOR: IG / @alex_mima

Autor: Blic.rs

#ZADRUGA

#Zadruga 4

#aleksandra nikolić