Radomir Marinković Taki još jednom prokomentarisao ponašanje svoje ćerke u Zadruzi 4

Nakon haosa koji je Maja Marinković napravila u Beloj kući zbog zbližavanja Janjuša i Aleksandre, za Pink.rs oglasio se zadrugarkin otac Radomir Marinković Taki i još jednom prokomentarisao ponašanje svoje ćerke u Zadruzi 4.

- Ja više ne znam šta da kažem, ta veza je toliko toksična da jedva čekam da se sve to završi. Ne znam kako da regujem više, svi smo videli ono pomirenje, pa onda juče haos na svadbi. Postoji velika emocija između njih, ali je to toliko toksična veza. To nije dobro ni po nju, ni po njega, ni po njegovu porodicu , ni po moju. Moram da kažem da mi je jako krivo što se tako ponašaju, jeste to rijaliti, ali ne treba to tako - izjavio je Taki i potom prokomentarisao odnos Maje i Aleks:

- Jao ja ne znam šta da vam kažem, njih dve su igrale zajedno na devojkačkom, a nakon toga sukob, ljudi se grle, ljube tamo, a onda se svađaju pa sutra opet tako. Ja moram da kažem da je to zatvoren prostor i da on tako deluje na njih. To jeste velika porodica tamo, ali - otkrio je Majin otac, koji se potom osvrnuo i na odnos Maje i Čorbe:

- Čorba i Maja su bili u vezi, ali nije bilo nikakvih sukoba, ali opet taj Čorba je nebitan, nije mi jasno kako čovek ne sme da prizna svoje emocije, a vidi se da ih ima. Pogotovo to što stalno sluša druge i zbog toga se ponaša tako, on je veliki manipulator - otvoreno je rekao Taki.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

- Moram da kažem da se sukobi između Maje i Janjuša dešavaju zbog toga što Janjuš Maji priča jednu stvar ispod jorgana, a onda van toga laže, nju to nervira pa nasrće na njega, ali nije ni on naivan. On namerno to izaziva, meni samo nije jasno kako on može nju toliko da vređa, a sam ima ćerku. Ja sam u kontaktu sa Stanijom i Aleksandrom, svi mi mislimo i vidimo da on njoj priča i obećava sve ispod jorgana, ali van toga pravi priču, a njoj to smeta pa zato onako i reaguje. I ona njega napada i on nju, to nije zdravo, ipak je on muško. Dobra je cela ta priča rijaliti, ali nije to normalno. Vole se oni, to se vidi, ali ja to ne podržavam, i uvek ću stati iza svog deteta. Ako im ja budem ušao tamo, neće njima biti dobro - ispričao je Janjuš - ispričao je otac Maje Marinković.

Autor: redportal.rs

#Taki

#Zadruga 4

#aleks

#janjuš

#maja marinkovic

#čorba