Bivša zadrugarka bez dlake na jeziku o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući 😎

Poznata rukometašica i bivša rijaliti učesnica Svetlana Ceca Kitić večeras je u emisiji Pitam za druga zajedno sa Ivanom Šopić i Anom Radulović govorila o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Kako je otkrila, Zadrugu prati, ali koliko joj obaveze dozvoljavaju.

Foto: Printscreen RED TV

Ceca je tokom emisije govorila o odnosu Anje i Cveleta nakon odgledanog snimka na kome se vidi kako Cvele nekoliko puta jako udara glavom o zid, i rekla da Anja konstantno krivi svog dečka za sve što joj se desi, često ga i ponižava. Takođe, ne vidi ljubav između njih, oni više izgledaju kao da su drug i drugarica nego par.

Kada je reč o Maji i Janjušu, Ceca je bila veoma oštra prema zadrugarki, iako je rekla da je dobar čovek i da nije loša generalno.

- Mislim da je izgubila svako dostojanstvo, jadan njen otac - rekla je bivša zadrugarka i dodala da je dno dna dotakla onog trenutka kada je priznala da je sa Čorbom spavala samo da bi zaboravila Janjuša, za koga Ceca misli da sve što radi Maji radi iz igre. One je iskusan rijaliti igrač i zna kako da igra, dok Maja to ne ume.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Ceca tokom emisije nije mogla da izdvoji favorita, ali je zato otkrila da joj je Filip Car jako simpatičan, iskren, i dodala da joj je jako lep par bio sa Minom Vrbaški, dok isto ne misli za njegov odnos sa Sanjom Stanković za koju je izjavila da ne zna peva. 😅

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#ceca kitic

#pitam za druga

#red tv