Ne može da zaboravi na to da je bio sa Minom!

Rijaliti učesnica Sanja Stanković nedavno je, sada već bivšem partneru, Filipu Caru jasno stavila do znanja da ne želi da spava sa njim sve dok on ne uradi test na HIV ili ukoliko ne pronađe kondom. A kako prezervativa u Zadruzi nema, a Filip nije želeo da uradi šta je Sanja od njega zatražila, došlo je do njihovog raskida.

Jedan od razloga zbog kojih je Sanja želela da ima intimne odnose sa Carem samo uz zaštitu bila je Mina Vrbaški!

Foto: Pink.rs

– Pošto ovde nema kondoma, Filip nek zamoli produkciju da ga testiraju na HIV i ostale polne bolesti! Imao je sa Minom seks bez zaštite, a ja vodim računa o sebi i ne pristajem na nezaštićen odnos. Bez dokaza da je zdrav ili kondoma, nema ništa od akcije. Mina je priznala da se bavila prostitucijom, možda ima neku polnu bolest, otkud znam – rekla je Sanja, a njene reči iznervirale su Cara koji je rekao sledeće:

Foto: Printscreen YouTube

– Prvo me navučeš, napališ, pa se onda povučeš! Ljubimo se, mazimo se, ponese me strast, a onda mi kažeš da nećeš bez kondoma jer sam je*ao kurvetinu! Imao sam seks sa 4 devojke u Zadruzi, pa se nisu bunile. Igraš se sa mnom! Gde ja sad da nabavim…

Mina nije ostala dužna Sanji na prozivke, pa joj se obratila na sledeći način:

Foto: TV Pink Printscreen

– Dok su se neke odavde je*ale s njih 15 u danu, ja sam za 4 godine imala 5 seksualnih partnera. Ako ćemo da pričamo o polnim bolestima, veća je šansa da Sanja ima neku nego ja. Imam katalog prostitutki, u kom je ona, dok sam ja s tim završila – rekla je Vrbaški, prenosi Objektiv.rs.

Autor: Objektiv.rs / redportal.rs

#Filip Car

#Hiv

#Mina Vrbaški

#Sanja Stanković

#Test