Ša se nalazi u krizi srednjih godina 😅

Panda i Kendi u večerašnjoj emisiji Pitam za druga ugostili su bivšu zadrugarku iz 2. sezone Zadruge, koju smo na malim ekranima gledali 10 meseci Zlatu Đurković. Ona je tokom emisije iznela svoje mišljenje o aktuelnim događajima u Beloj kući.

Zlata je na samom početku govorila o odnosu Tare i Ša i podsetila da nije podržavala ni njegov odnos u Zadruzi 2 kada je bila aktuelna priča sa Draganom Mitar. Ša se po Zlatinom mišljenju nalazi u krizi srednjih godina i nije nikakav momak, već čovek od 40 godina.

Iz Zadruge u Zadrugu pravimo reprize - rekla je Zlata aludirajući na priču iz sezone 1, kada je Luna stavljena na stub srama zbog onoga što je uradila, dok se isto ne dešava sa Tarom Simov, jer je to sada već viđeno, kako kaže bivša zadrugarka.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada je reč o Maji Marinković, Zlata je otkrila da je voli i da joj je mnogo draga, ali ju je televizija ponela do granica da izgubi kompas. Njen odnos sa Janjušem joj nije jasan, kao ni Majino ponašanje prema njemu, ali je zato detaljno opisala Čorbin odnos prema Maji, za koga misli da sve smišljeno radi i da se svesno poigrao sa njom. Svaki njegov postupak u rijalitiju je dobro analiziran i učinjen zbog opstanka, prema Zlatinom mišljenju.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Iako je dosta sukoba imala sa Tomovićem kada su bili u istoj sezoni, Zlata je otkrila da joj je on bio jedan od favorita u Zadruzi 4 i da joj je krivo što je ispao.

Autor: redportal.rs

#Maja Marinković

#Zadruga 4

#pitam za druga

#tara

#zlata đurković

#Ša