Bivša zadrugarka prokomentarisala odnos Tare i Ša, kao i Tomovićevo izbacivanje iz rijalitija

Panda i Kendi u večerašnjoj emisiji Pitam za druga ugostili su bivšu rijaliti učesnicu Draganu Mitar, koja je tokom večeri komentarisala aktuelne događaje u Beloj kući i opširno govorila o Nenadu Aleksiću Ša i Vladimiru Tomoviću, koji je danas izbačen iz rijalitija, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod:

Foto: Printscreen RED TV

Odnos Dragane Mitar i Nenada Aleksića u Zadruzi 2 privukao je dosta pažnje. Tada je reperova žena Ivana ušla privremeno u Rajski vrt i upozorila supruga, a Dragana se pita zbog čega to i ove godine nije uradila, kada je odnos Tare i Ša bio mnogo prisniji nego njihov. Bivša zadrugarka naglasila je da je njihov odnos u ranijoj sezoni Zadruge bio prijateljski. Zbližili su se, on je bio njeno rame za plakanje, delili su hranu i slično, zbog čega su se pojavile špekulacije da su zajedno, što nije bilo tačno.

Takođe, Dragana je Nenada okarakterisala kao lošeg čoveka i lošeg prijatelja zbog svađa sa Matorom i priča sa Sanjom, i dodala da je on jedno veliko dete zarobljeno u telu odraslog čoveka. Ponaša se kao klinac, rekla je bivša zadrugarka i dodala da misli da je Tara više bila zagrejana za Mateju ( sa kojim je bila u sezoni 2), nego sada za Nenada.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Oko Mateje je mnogo više trčala, istih su godina bili i bliži jedno drugom, dok nije isti slušaj sa Nenadom. Njihova priča ne može opstati napolju, rekla je Dragana.

Kada je reč o Vladimiru Tomoviću, koji je danas izbačen iz rijalitija, Dragana je rekla da je to očekivala i da joj je bilo čudno kako se ova situacija nije zbila pre. On može da izdrži 4 meseca u nekom rijalitiju i to je maskimum, ali vidim ga već u Zadruzi 5, dodala je Dragana Mitar.

Foto: Printscreen RED TV

Iako Kristijana Golubovića ne poznaje, Dragana je za njega rekla da je zarobljen u 90-im godinama i da stalno priča jednu istu priču, koju je naporno slušati, što ne mora značiti da je loš prijatelj.

Dragana je otkrila da je trenutno sama i da joj veoma prija sloboda nakon dužeg vremena.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#dragana mitar

#pitam za druga

#redtv

#Ša