Luka otkrio kakav dogovor su imali pre nego što je Jovana ušla u Zadrugu.

Ana Radulović i Ivana Šopić pripremile su specijalno izdanje emisije Pitam za druga i na veliko izenađenje svih gledalaca rijaliti programa Zadruga 4 u svom studiju ugostile bivšeg dečka zadrugarke Jovane Ljubisavljević, odnosno Jovane Misice ili Jovane Lisice, kako je ukućani još nazivaju, Luku Pojužinu. Ovo je Lukino prvo oglašavanje u medijima, a kroz njega je otvoreno govorio o svemu što se tiče njihovog odnosa.

Pre Jovaninog ulaska u Zadrugu Luka i ona živeli su zajedno, bili su 3 godine u vezi i imali su dogovor koji je podrazumevao da on, kao i ona ne bi trebalo da urade nešto što ne bi trebalo za njihovu vezu, i da ukoliko ih prođe zaljubljenost i ljubav sačekaju da ona izađe iz rijalitija. Međutim, svi smo svedoci situacije koja se dogodila u Beloj kući i da zadrugarka nije ispoštovala dogovor.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Tokom emisije Luka je otkrio da se u trenutku kada ga je Jovana ostavila preko radija pripremao za utakmicu i da mu se telefon "usijao" od poziva. Kako kaže, bio je u šoku zbog njenog postupka, ali svakako poštuje to što je prvo objavila da raskida sa njim i tek onda uplovila u vezu sa Stefanom Karićem.

IZVOR: YT / RED TV

Luka je sve fotografije sa svojih društvenih mreža obrisao i rekao da ju je otpratio tek nakon raskida, a ne onda kada su joj zadrugari govorili.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Nakon svega što se desilo sa njima, Luka je izjavio da trenutno ništa ne oseća prema njoj i da mu nije teško da je gleda preko televizora sa nekim drugim, odnosno Stefanom. Takođe, kroz razgovor sa Anom i Ivanom Luka je otkrio da se nikada u životu ne bi pomirio sa Jovanom nakon svega što se desilo.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada je reč o Stefanu Kariću, Luka je otkrio da o njemu nema nikakvo mišljenje, ni lepo, ni ružno, jer dečka ne poznaje i slabo prati rijaliti.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Celu emisiju Pitam za druga, u kojoj je Luka Pojužina bio gost, možete pogledati na Jutjub kanalu RED TV-a.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#luka pojužina

#pitam za druga

#redtv