Da li je ovo razlog ljubomore Nenada Aleksića Ša?

Izgleda da postaje jasnije zašto je Nenad Aleksić Ša toliko ljubomoran na Vladimira Tomovića u Beloj kući i zašto svojoj novoj devojci Tari Simov zabranjuje da ima bilo kakav kontakt sa njim.

Tara Simov i Vladimir Tomović imali su dve večeri seks pre početka četvrte sezone Zadruge, u kojoj se oboje trenutno nalaze, ali su se zarekli da niko neće saznati. Međutim, Rijaliti magazin je ekskluzivno saznao brojne detalje i to od radnice u jednom beogradskom hotelu koja je zbog problema sa KOVID situacijom dobila otkaz, pa je rešila da nam sve ispriča, prenosi Republika.rs.

Tara i kršni Crnogorac, zavodnik i srcelomac, poznaju se odranije, a njihova komunikacija počela je preko društvenih mreža pre mnogo godina. Tada ga je ona muvala i zavodila, ne sluteći da će jednog dana i sama postati rijaliti-zvezda i da će se naći oči u oči.

- Tara je neko ko je poznat kao uporna i veoma napadna osoba, kad nešto zacrta, to mora da bude. Ona je pikirala Tomovića još kada je bila nepoznata. Ložila se na njega kao klinka, maštala je da imaju ludi seks i da se kidaju u krevetu. Onda je, igrom slučaja, postala deo rijaliti-mašinerije i tako su se skontali. Imala je slobodu da mu se javi, da mu piše. Ona je bila u trećoj sezoni, kada on nije bio. Onda je čula da se sprema da uđe u četvrtu. Tada je počela da mu piše. Bukvalno ga je opsedala porukama i video-pozivima dan i noć. Počela je da prelazi granicu kada mu je na video-poziv izlazila polugola, pokazujući mu grudi. Suptilno, ali dosta da on odlepi i poludi za njom.

- Mislim da je Vlada zagrizao mamac. Zinuo je kao rumunska pegla kada je video da sam gola. Nije prekinuo poziv, nije sklonio oči, već je nastavio da me gleda. Znam da se napalio kao konj. Svi vole mlado meso - rekla mi je ona nakon poziva s njim - počinje njena prijateljica koja nas je zamolila da ostane anonimna i da joj ne otkrivamo identitet, prenosi Republika.rs.

Foto: Printscreen YouTube

- Kada je čula da je Vlada u Beogradu i da ulazi u četvorku, poludela je, znala je da je to njena šansa da ga ima. Počela je da ga cima non-stop. Molila ga je bukvalno da se vide. On je baš bio zauzet oko svega, nije imao vremena da se javi. Kada je saznala gde je smešten i gde spava, bukvalno mu je rekla da dolazi i da moraju da se vide. Stavila ga je pred svršen čin i nije mu dala prostora da kaže da neće ili ne može. Uzela je taksi i u sitne sate zapalila u hotel. "Idem da se je*em sa Vladom, večeras moram da ga imam. Znači, ako me ne bude kresnuo, ima svima da pričam da je gej. Obukla sam seksi veš, ma ima da odlepi", ponavljala je ona dok je stavljala parfem na sebe. Mislila sam da nema šanse da se nešto desi jer je on principijelan i svojeglav i ne voli lake žene. Onda se nije vratila u stan dva dana niti se bilo kome javljala, a ja sam znala da je sa njim u hotelu - kaže bivša radnica hotela i Tarina poznanica, pa dodaje da su zadrugari pravili haos i da niko nije mogao da spava od njih i njihove brutalne akcije.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

- Znala sam da je Vlada iz Zadruge tu, on je imao poseban smeštaj jer je došao iz Crne Gore, pa ga je produkcija smestila inkognito. Lep čovek, zgodan, baš smo sve zaposlene bile oduševljene kakav je. Onda je jedne večeri došla kod njega u posetu. Nije se čak trudila ni da se sakrije od ostalih zaposlenih ako ne od mene, koju poznaje. Otišla je pravo kod njega u sobu. Nije ni ličnu kartu ostavila. Posle sat vremena su naručili nešto za jelo i piće. Ja sam radila taj rejon. Kada sam im odnela jelo, videla sam da je Vlada u bademantilu. Kako je vreme odmicalo, oni su počeli da prave haos. Čula sam da se seksaju. Ona je bukvalno vrištala na sav glas. Bilo nam je jasno da imaju seks. Žena je dahtala i jaukala, kao da se seksa sa petoricom, a ne sa jednim. Malo su se stišali, a onda su počeli ponovo. Ja sam ujutru menjala smenu, nisam videla šta se dalje dešavalo, ali sam čula da je ona ostala u hotelu dva dana. Nisu izlazili iz sobe. Koleginica mi je rekla da su se neki gosti žalili na njihovu buku. Otišla je sva čupava i bez šminke, a Vlada se pojavio tek posle dva sata, kao da ništa nije bilo - završava naš izvor iz hotela gde su Vlada i Tara proveli dve lude noći.

Autor: redpublika.rs / redportal.rs

#Tara Simov

#Vladimir Tomović

#ZADRUGA

#Zadruga 4