Zola: Ne postoji šansa da ikad budem sa Miljanom

Kendi i Ivana Šopić u večerašnjoj emisiji Pitam za druga ugostili su bivšeg zadrugara Lazara Čolića Zolu, koji je otvoreno govorio o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući i svom odnosu sa bivšom devojkom Miljanom Kulić, a imali smo priliku da čujemo i kako Zola pušta muziku. 😁

Foto: Printscreen RED TV

Zola je otkrio da je konačno prekinuo sa Miljanom i da ga ta tema više ne interesuje, poželeo joj sreću i da je samo što dalje od njega. Kako je rekao, najveća greška mu je bila što se uopšte i upustio u odnos sa osobom sa kojom se inače nikada ne može imati normalan odnos.

Kada je reč o Miljaninom odnosu sa Kristijanom, Zola misli da ona njega gleda kao brata, i da oni imaju čisto prijateljski odnos, i dodao da ne misli da između njih ima nešto više. Sa Kristijanom je imao odličan odnos u Zadruzi i smatra ga jednim od jačih ljudi u Beloj kući. Kristijan je opušten, zeza se, objasnio je Zola.

Foto: Printscreen RED TV

Na pitanje gledateljke: "Kako si mogao da budeš sa nenormalnom devojkom?" Zola je rekao da mu je na početku njihove veze bilo lepo i zanimljivo, ali kada su neke stvari počele da izmiču kontroli on je primetio kod sebe da mu veza sa njom izvlači sve ono najgore na površinu. U trenucima kada je bio sa Miljanom mislio je da to tako treba i dao je sve od sebe da veza uspe, ali se povukao kada je shvatio da nikada neće biti bolje.

Na samom kraju Zola je izjavio da ne postoji baš nikakva šansa da oni ponovo u budućnosti budu zajedno.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#Zola

#miljana

#pitam za druga

#redtv