Majka Tare Simov van sebe nakon što joj se ćerka u Zadruzi smuvala sa oženjenim

Tara Simov i oženjeni Nenad Aleksić Ša od sinoć su i zvanično u emotivnoj vezi, otkako su se pred punom spavaćom sobom u Zadruzi ljubili. Vrelim poljupcima ozvaničili su početak veze, a potom se i pohvalili cimerima u Beloj kući.a mi smo pozvali Tarinu majku Miroslavu kako bismo čuli njene utiske.

Portal Pink.rs pozvao je Tarinu majku Miroslavu, kako bi čuo njene utiske, a evo šta je ona izjavila:

- Čujem, viče Tara: "Mama, pošalji mu čizkejk", doći ću ja tamo od njega da napravim čizkejk - kao iz topa poručuje Miroslava, koja je u šoku zbog svega što se dešava.

- Zanemela sam! Šta bih rekla... Vidim da je loše, da je smršala, htela sam da se odvoji u rehab, odvoji od njega, ali... Mislim da je sve to neka njegova igra. Niko ne osuđuje njega, muškarca, nego svi na Taru! On ima godina i može da joj priča šta hoće, ima žvaku. Nemam ništa protiv dečka, takođe neću da se mešam u njegove porodične odnose, niti odnose sa ženom - šokirana je Miroslava, koju su upitali da li joj se dopada novi zet:

Foto: Pink.rs

- On moj zet nije! On je oženjen čovek koji treba da se razvodi kad izađe iz rijalitija i porazgovara sa ženom. Ja mislim da do tog razgovora neće doći, on je Spajdermen tamo u Zadruzi, preskače svaki drugi dan... Ako su sretni, neka su sretni. Na kraju krajeva, razvode se ljudi sa po troje dece, ali ne želim da se mešam i prejudiciram, nešto mi tu ne pije vodu, kada je on u pitanju. Navijam za ljubav, ali da ide kako treba, da se prvo neke stvari raščiste. 

Podsećamo, povodom objavljivanja veze Tare i Ša oglasila se i reperova supruga Ivan, a šta je ona rekla za medije možete pročitati u tekstu ispod:

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Razvod

#Tara Simov

#majka

#zet

#žena