Kendi i Ana Radulović o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi razgovarali sa pevačicom Tinom Ivanović

U večerašnjoj emisiji Pitam za druga Kendi i Ana Radulović o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi razgovarali su sa pevačicom Tinom Ivanović. 😎

Tina je prokomentarisala trenutni odnos koji imaju Tara Simov i Nenad Aleksić Ša i izjavila da se između njih vide obostrane simpatije i da je bolje da priznaju svoje emocije, jer će ih narod manje osuđivati. Iako je uvek za ljubav, ne podržava njihov odnos jer je Ša oženjen divnom ženom. Takođe, Tina je dodala da je Ša u ovoj priči više kriv, jer je zauzet, dok je Tara slobodna devojka.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kao jednog od svojih favorita Tina je izdvojila Miljanu Kulić i rekla da joj je ona gotivna, kao i to da bi volela da u ovoj sezoni baš ona pobedi, jer je u Zadrugu došla kako bi obezbedila bolje uslove za svog sina Željka. Pevačica je prokomentarisala i da rijaliti ne bi bio isti bez Miljane.

Foto: Printscreen RED TV

Kada je reč o Kristijanu, Tina je izjavila da se po njenom mišljenju on dobro drži sada. Nekada popuca po šavovima, ali opet ima ručnu i zna kad da stane, obrazložila je pevačica.

Foto: Printscreen RED TV

Tina je tokom emisije otkrila da trenutno ne nastupa i da će tako ostati dok se situacija povodom pandemije malo primiri. Pevačica već ima gotovu pesmu, koju je snimila sa Milošem Marićem, a premijera duetske numere ugledaće svetlost dana kada ponovo počnu nastupi pevača. 🎶

Autor: redportal.rs

#Tina Ivanović

#Zadruga 4

#pitam za druga