Ivana govorila otvoreno o svom učešću u rijalitiju, kao i dešavanjima koja su uzdrmala Belu kuću 😎

U večerašnjoj emisiji Pitam za druga Kendi i Ana Radulović ugostili su bivšu zadrugarku Ivanu Marinković, koja je takmičenje napustila u nedelju. Tokom emisije, Ivana je govorila otvoreno o svom učešću u rijalitiju, kao i o dešavanjima koja su uzdrmala Belu kuću.

Foto: Printscreen RED TV

Ivana je prokomentarisala odnos koji je imala sa Draganom, i rekla da je ona shvatila na koji način funkcioniše rijaliti, i da se u skladu sa tim i ponaša, baš kao i svi ostali.

Kada je reč o Mišelu, Ivana je otkrila da je on bio taj koji je prvi muvao i javno izjavio da je ona najlepša zadrugarka u kući, ali i pored toga ne bi bila sa njim nikada, kako je rekla.

Foto: Printscreen RED TV

Da joj se ponovo pruži mogućnost da se vrati u rijaliti kaže da bi sve ispočetka uradila, rekla svima svoje mišljenje i ponašala se u skladu sa tim kako su se oni prema njoj ophodili. Po njenom mišljenju u rijaliti bi trebalo da se vrati Šebez i Lili, za koju je rekla da je nešto neviđeno u dosadašnjim rijaliti programima, u pozitivnom smislu.

Ivana je govorila i o vezi Jovane Misice i Stefana Karića i rekla da ne veruje da bi njoj lično smetala razlika u visini sa partnerom, kao što je to zasmetalo Jovani, koja je, po njenim rečima, najveći folirant ikada. Takođe, Ivana je otkrila da je Jovana lagala kada je rekla da nikada nije gledala rijaliti, jer zna pregršt situacija koje su se dešavale u ranijim sezonama, počev od one kada je Stanija bacila krst u bazen.

Foto: Printscreen RED TV

Bivša zadrugarka otkrila je da se sa Vladimirom Tomovićem nikada nije poljubila i okarakterisala ga kao iskusnog rijaliti igrača.

Kao svog favorita Ivana je izdvojila Filipa Cara i rekla da je on veoma srdačan i iskren, ali da mu ipak zamera neke stvari.

Autor: redportal.rs

#ivana marinković

#pitam za druga

#redtv