Dramatična situacija se odigrala u Valjevu

Kako mediji saznaju, pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić prošle noći došla je u ozbiljnu raspravu sa Tomom Panićem, te je zapretila da će navodno skočiti sa mosta.

Sve se odigralo u Valjevu, rodnom mestu Biljićeve. Tu su bili, kako mediji pišu i njena majka Slavica Biljić. Sve je počelo na Tviteru, kada je isplivao jedan status u kom se navode detalji celog incidentna.

Foto: Pink.rs

- Nadežda je pobesnela! Njihova drama je počela kad je videla na TV-u da ju je on prevario sa Paulom Hublin. Vikala je: "Prevario si me sa prostitutkama!", nije prestajala da urla na njega. On je pokušavao da je smiri, međutim nije stajala. I njena majka Slavica je bila sa njima na mostu, ali ni ona nije uspela da smiri tenziju, pa je Nadežda pretila da će nauditi sebi i da će skočiti u reku. Majka ju je tešila, a Nadežda se smirila tek negde duboko u noć, pa otišla u njihov porodični dom, a nije poznato da li se u kući nastavila svađa - kazao je izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: Pink.rs

Podsetimo da je Nadežda Biljić ušla i u ovu sezonu Zadruge kako bi spasila svoju vezu sa Tomom Panićem koji ju je prevario u Beloj kući sa Paulom Hublin. Toma i Paula su imali seks što je postalo nepremostivi kamen spoticanja za njih dvoje.

Autor: redportal.rs

#Nadežda Biljić