Ana Korać, prema pisanjima domaćih medija, uskoro će se useliti u Zadrugu.

Svi smo čuli i videli onu memu koja kaže "dok nas smrt ne rastavi", a onda se pojavi neka lepa devojka kao rastavljač. 😅

E pa da li će to biti Ana Korać za Stefana Karića i Jovanu Ljubisavljević ne možemo sa sigurnošću da predividimo, ali "problem" kuca na vrata Zadruge. Ana u rijaliti ulazi navodno da bi razdvojila misicu Jovanu Ljubisavljević i svog bivšeg, Stefana Karića, koji su nedavno otpočeli vezu, piše Informer.

View this post on Instagram

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

IZVOR: IG / @ana_korac

- Ana je nedavno raskinula sa Davidom Dragojevićem jer mu je našla prepisku sa svojom drugaricom i odmah pronašla utehu kod Stefana. Ona i Karić su bili deset dana zajedno na Jahorini i dogovorili su se da bude sam u rijalitiju i čeka njen ulazak. Međutim, on je prekršio obećanje i smuvao se sa Jovanom, pa je Ana pobesnela i rešila da tu vezu okonča čim uđe u Zadrugu. Koraćeva je do ušiju zaljubljena u Karića, a ni on nije ravnodušan prema njoj - otkriva izvor.

Kako se navodi, ona je sve to nagovestila i kad je bila u žiriju Ljubavne izazovizije. Ona je tada Stefanu poklonila plišanu igračku, a u bekstejdžu ga je podsetila na obećanje.

- Čuvaj igračkicu, neka spava s tobom dok ja ne uđem. Ubiću te što si prekršio obećanje da ćeš me čekati! Što se mene tiče, ti nemaš devojku. I dalje mi se sviđaš, imaj to na umu - kazala je Koraćeva Kariću dok su kamere snimale takmičenje, tvrdi izvor.

View this post on Instagram

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

IZVOR: IG / @ana_korac

On joj je na to odgovorio uz šmekerski osmeh:

- Jao, Ana, poremetila si me sad. Praviš mi probleme!

Sve ovo je stiglo do Jovane Ljubisavljević zbog čega već sada imaju velike probleme. Koliko će Ana Korać poremetiti njihov odnos videćemo vrlo brzo nakon njenog ulaska.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#ana korać