Emisija o kojoj priča cela Srbija 👏🏻🤩

U poslednjoj emisiji Potera koja se emitovala u ponedeljak, takmičari su osvojili rekordnu nagradu od početka emitovanja kviza.

U jučerašnjoj emisiji takmičili su se Siniša Vulić, Arsenije Arsić i Bojan Milošević, studenti iz Beograda i Darko Vučićević, profesor tehnike i elektrotehnike. Žarko Stevanović je ove nedelje bio na mestu tragača.

U prvoj rundi, Arsije Arsić osvojio je 60.000 dinara koju je zadržao i odbranio u duelu sa tragačem. Bojan Milošević je odgovorio je na 4 pitanja u prvom krugu i zbog nezadovoljstva prihvatio veću sumu tragača koju je uspeo da odbrani i tako uzeo 300.000 dinara. Nakon njega, na pitanja je odgovarao Siniša Vulić koji je odgovorio na 12 pitanja i osvojio 120.000 dinara. U duelu sa tragačem, Siniša je prihvatio višu ponudu tragača koja je iznosila 700.000 dinara.

Nasuprot tome što je pogrešio u odgovoru na prvo pitanje, Siniša je uspeo da uzme prihvaćen iznos. Sledeći na redu, bio je profesor Darko Vučičević koji je u prvom krugu uzeo 80.000 dinara. Iako se dvoumio da li da prihvati veću ponudu tragača, Darko je zbog dogovora sa mlađim takmičarima, postupio timski i prihvatio sumu od 20.000 dinara koju je uspeo da odbrani.

U finalnoj poteri, takmičari su odgovorili na 23 pitanja. Tragač Žarko se našalio i krenuo da napušta stolicu kada je ugledao rezultat. On je odgovorio na 18 pitanja nakon čega je ustao i aplaudirao takmičarima koji su osvojili sumu od 1.080.000 dinara koju će međusobno podeliti.

Autor: redportal.rs

#kviz

#kviz znanja

#potera

#rekord