Pevačica otkrila kako je smršala 30 kilograma

Poznata pevačica Zorana Pavić priznala je kako je došla do savršene figure. Zorana se dugo borila sa viškom kilograma, ali na kraju je uspela da dođe do željenih rezultata.

Ona je drastično promenila svoj fizički izgled, ali i životne navike i izgleda bolje nego ikada. 🙌

- Imala sam hormonski poremećaj. Daleko od toga da nisam bila sklona hedonizmu, ali od nekog stresa sam bežala u hedonizam. Moram priznati. Međutim, taj hormonski poremećaj dosta mi je zakomplikovao život i zdravstveno stanje - izjavila je pevačica, zbog čega je rešila da promeni svoje životne navike.

View this post on Instagram

A post shared by Zorana Pavic official (@zourana_guevara)

IZVOR: IG / @zourana-guevara

Naime, plavokosa pevačica je početkom godine započela jednu rigoroznu dijetu koja joj je "spržila" želudac i zbog koje je trpela posledice:

- U početku sam držala rigoroznu dijetu koju nikome, ali zaista nikome, ne preporučujem, jer mi je ugrozila zdravstveno stanje. Apelujem da te rigorozne varijante nikome sreću nisu donele. Ja sam čak završila i na infuziji. S obzirom na to da sam za kratko vreme, za promociju, htela da oslabim dosta, počela sam s tim - rekla je Zorana i dodala:

- Promenila sam način ishrane i fizička aktivnost je prisutna svako jutro kada ustanem. Imam svoje tegiće i vežbam s obzirom na to da je pandemija poremetila i teretanu i sve ostalo - iskrena je Zorana.

Autor: redportal.rs

#Zorana Pavić