Jasna Panić prekinula svaki kontakt sa snajkom i unukom! 😑

Nakon što je Toma Panić javno prevario svoju suprugu Nadeždu Biljić, njeno ime se često moglo čuti u Beloj kući, gde su zadrugari osudili ovaj postupak i dali podršku mladoj mami.

Naime, Nadežda je objavila kako će promeniti svoj fizički izgled i to sa novcem koji joj je Toma ostavio pre nego što je ušao u Zadrugu. Ona je od nevenčanog supruga dobila 10.000 evra kako bi imala za odgajanje njihovog sina Longa dok je on u Zadruzi, međutim folk pevačica odlučila je da taj novac potroši na sebe:

- Ima da se sredim od glave do pete i to o Tominom trošku! Silikoni u usnama su samo početak. Kada on može da me vara i muva se sa kim stigne mogu i ja da trošim njegove pare. I mobilni telefon mi je nedavno kupio, a da to i ne zna! - izjavila je Nadežda.

View this post on Instagram

A post shared by nadezda (@nadezda_biljic_official)

IZVOR: IG / @nadezda_biljic_official

Nakon ove Nadine izjave oglasila se Jasna Panić, majka Tome Panića.

- Moj sin joj je ostavio 10.000 evra za sve što je potrebno oko deteta, a ne za njene silikone! Čujem da je kupila i mobilni telefon od Tominih para. Strašno! Nadežda nema svoje prihode, pa troši ono što joj je moj sin ostavio. Misli samo na sebe, nije je briga za dete - izjavila je Jasna za Informer i dodala:

- Zgrozila sam se kada je rekla da sam ja zaljubljena u svog sina! To je strašna uvreda i nikad joj neću preći preko toga. Prekinula sam svaki kontakt sa Nadeždom i sa svojim unukom jer me je ona blokirala na telefonu. Nisam dužna da trpim takvo ponašanje, neka joj majka toleriše takve stvari. Kod mene je završila.

Autor: redportal.rs

#Nadežda Biljić

#Toma Panić