Jutjuberka prihvatila Nutela izazov i šokirala pratioce

Jutjuberka sa Novog Zelanda Neli Ziser (ako želite da vidite još njenih izazova sa hranom možete ih videti OVDE) je pre izvesnog vremena imala jedan neobičan izazov koji je privukao veliku pažnju svih korisnika.

Naime, trebalo je da pojede kilogram Nutele što je brže moguće, i verovali ili ne, u tome je uspela za manje od 4 minuta. Kao dokaz, ostao je i ovaj snimak koji je od tad videlo stotine hiljada ljudi.

Istina, nakon ispunjenog zadatka (koji je sama sebi zadala, doduše 🤔) rekla je da je ovaj izazov bio zapanjujuće težak. Nije ni čudo, jer je pojela kilogram ovog krema bez imalo vode. 😬

Nela je, pomalo iznenađujuće, ranije bila manekenka. Međutim, nakon što je u svojoj 21. godini pobedila na takmičenju u jedenju pice, i to u konkurenciji sa 19 velikih momaka, njen životni put se pomalo izmenio.

Istina, na ovo takmičenje ju je nagovorila majka misleći da će biti dobra, i ispostavilo se da je bila u pravu. 😄

Najveću pažnju medija je na sebe skrenula 2016. godine, kada je pojela (pazite sad) - 20 jaja, kilogram slanine pržene u puteru, 6 kobasica, 4 mafina i pečurke kuvane u saftu... Sve to za 42 minuta!

Kako to postiže i gde joj sva ta hrana stane - ne bismo znali. 😕

Autor: redportal.rs

#Nutela

#kilogram nutele

#nutela izazov