I Aragorn bi se uplašio

Brazilac Fernando Franko de Oliveira, kog inače možete pratiti i na Instagramu preko njegovih profila @caveira5555 i @caveira_7777, konačno je na svom profilu podelio i fotografiju koja pokazuje kako je izgledao pre nego što je od sebe napravio orka, ili bar nešto jako blizu toga.

De Oliveira se danas inače smatra za najviše tetoviranog živog Brazilca, sa procentom pokrivenosti tela u tetovažama od 99%, ali osim tetovaža, on ima i veštačke zube, malo podrezane uši, kontaktna sočiva preko beonjača i dosta pirsingova, kao i implante koji treba da oponašaju rogove.

Da ne spominjemo da je ostao i bez nosa, sve u istom ciljim ali mu se mora priznati da sad izgleda kao da je juče izašao iz Ajzengarda.

Foto: Instagram.com/@caveira_7777 / Fernando Franco de Oliveira

Međutim, tek nakon što je objavio svoju fotografiju iz mlađih dana, može se videti kroz koliku je transformaciju prošao da bi postao monstrum.

Istina, mnogima od nas neće u skorije vreme postati jasno zašto bi to iko radio od sebe, kao i da li je to baš jedini način da postanete originalni, da ne kažemo specifični, ali šta je, tu je. Što se kaže - De gustibus non est disputandum, zar ne? 🤔

Foto: LADBible/nepoznato

Autor: redportal.rs

#Brazilac

#fernando franko de oliveira

#čovek-ork