Sad možete da se osećate kao popišani čak i kad to niste

Jedan od čestih košmara koje ljudi generalno imaju jeste da nećete naći pogodno mesto da se hm... olakšate na vreme, i to dok ste u javnosti, pa da ćete se osramotiti. E, upravo na to osećanje poniženja i sramote igra indikativnog imena kompanija Wet Pants Denim koja posluje u SAD.

Kompanija je došla do neverovatne ideje - prodavaće pantalone koje izgledaju kao da im se njihov vlasnik, hm, pa delimično uneredio (da li će ići i na komplet, još ne znamo 😲) i to sve po ceni od, ni manje ni više, 75 dolara, odnosno oko 7.500 dinara.

- Poznate ličnosti, influenseri i običan svet se plaše da će ovako moći da izgledaju u nekom trenutku. Naša kompanija vam upravo nudi rešenje, nudimo takav izgled pantalona bez bojazni da ćete se osećati neprijatno - stoji u objašnjenju kompanije kako su došli do ove genijalne ideje.

Foto: wetpantsdenim.com/jeans/promo

Međutim, ne morate se brinuti oko načina rada kada su ove pantalone u pitanju. U opisu proizvoda jasno stoji da je svaki par pantalona rađen ručno, tako da možete biti sigurni da će vaša mrlja lažne mokraće biti unikat. Zaista, lep način da dođete do unikatnog komada odeće, po skoro smešnoj ceni, zar ne?

Dostupna su tri modela ovakvih pantalona, u obliku običnog plavog teksasa, sivog i belog, od kojih ovaj zadnji ima prilično jasnu žućkastu mrlju. Pa eto, ko voli neka izvoli (link vam je OVDE).

P.S. Jesmo li spomenuli da kompanija prodaje i šešire? 😂

Autor: redportal.rs

#Amerika

#Sjedinjene Američke Države

#pantalone

#pišanje