Presrećna sam, nismo očekivali

Srpska lepotica Jelena bin Drai koja živi u Arapskim Emiratima kaže da je suprug Said nestrpljiviji od nje da upozna novog člana porodice.

Jedna od najbogatijih Srpkinja u Arapskim Emiratima, Jelena bin Drai je u blagoslovenom stanju i čeka 4. dete. Ovoj vesti najviše su se obradovali najmlađi članovi porodice, ćerka Asja, kao i sinovi Hilal i Hamdan, kao i suprug, uspešni biznismen Said.

- Nakon 3 deteta, ideju o tome da imaju još dece Jelena i Said su ostavili daleko iza sebe. Ali nakon pregleda kod ginekologa, Jelena je saznala da čeka 4, dete. Pošto se radi o ranoj trudnoći, po savetima lekara morala je da miruje, što je njoj predstavljalo možda i najveći problem. Kako važi za veoma energičnu ženu koja tokom dana radi po više od 8 sati, trudila se da vreme koje je provela mirujući potroši na najbolji mogući način. Konstantno je čitala, a sve obaveze koje ima oko velikog porodičnog biznisa trudila se da vodi preko virtuelnih sastanaka. Dodatno otežavajuću okolnost predstavljala joj je pandemija koja vlada u celom svetu, te nije mogla da se kreće u meri kojoj je želela. Neke planove je zbog trudnoće rešila da stavi na čekanje, ali zato je odlučna da tokom čitavih 9 meseci vredno radi. Čim su joj doktori saopštili da je prošao rizičan period, nekadašnja manekenka je počela da zakazuje sastanke sa svojim timom i vodi računa o svemu što se nalazi u njenom opisu posla - objašnjava izvor koji je do detalja upućen u život ovog para.

Foto: Instagram.com/jelenabindrai

Jelena je i sama rešila da progovori:

- Nismo očekivali. Iskreno bili smo iznenađeni, ali svakako je to bilo veoma prijatno iznenađenje za nas i naše porodice - izjavila je Jelena, a potom na pitanje da li je u tropskom Dubaiju vladalo uzbuđenje zbog dolaska 4. člana, kaže:

- Oboje smo uzbuđeni kao i svakog prethodnog puta, čak možda sada još više jer nije bilo očekivano, ali čini mi se da Said više pokazuje tu znatiželju i veoma je nestrpljiv da upozna još jednog člana naše porodice - rekla je Jelena.

Autor: redportal.rs

#Dubai

#jelenabindrai

#saidbindrai

#trudna