Nov ljubavni par na javnoj sceni 💑

Popularna pevačica i jedna od članica poznate muzičke grupe Hurricane Ivana Nikolić krajem prošle godine otkrila je da je okončala ljubavnu vezu, ali izgleda da je sada pronašla ljubav u zagrljaju jednog popularnog fudbalera.

Kako pišu domaći mediji, Ivana je navodno u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, koji je bivši dečko pevačice Sandre Afrike. Da li je ova informacija zaista tačna, ostaje da vidimo.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

IZVOR: IG / @ivana_boom_nikolic

Izvor blizak paru, rekao je za Alo, sledeće:

- Vladimir je poznat po tome koliko voli lepe žene, pa ne čudi što mu je Ivana zapala za oko od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, a još manje čudi to što je još tada počeo da joj se udvara, iako je bila u vezi. Dopisivali su se svakodnevno i već tada su se rodile prve simpatije. Nakon raskida njene dugogodišnje veze, rešio je da je pozove na večeru i ubrzo su otpočeli vezu. Naravno, to na sve načine pokušavaju da sakriju, a pred kraj 2020. otišli su na Kopaonik kako bi bar malo uživali u svojoj privatnosti, daleko od znatiželjnih.

- Iako nije sklon vezivanju i važi za velikog ženskaroša, ovoga puta Vladimir se zaljubio kao nikada do sada. Već dva meseca ne vidi prst pred okom koliko je zaljubljen i koliko na sve načine pokušava da joj udovolji. Čak ne uspeva da se suzdrži, a da je ne poljubi u javnosti, iako imaju dogovor da se kriju. Kada su bili na Kopaoniku, Volkov je uplatio najskuplji hotel za svoju dragu, svakodnevno je obasipa poklonima i retko kada se razdvajaju. Njoj to, naravno, prija budući da joj je nedostajalo da je neko razmazi.

Autor: redportal.rs

#HURRICANE

#ivana nikolić

#par

#veza

#vladimir volkov