Podrška Mileni stiže sa svih strana 👏

Poznata pevačica narodne muzike Neda Ukraden osetila je potrebu da se obrati glumici Mileni Radulović i pruži joj podršku za sve ono što je proživela od strane svog učitelja glume Mike Aleksića, kao i za sve ono kroz šta sada prolazi, kada istina izlazi na površinu.

Neda Ukraden je putem svog Instagram naloga uputila otvoreno pismo i kroz njega napisala sledeće:

- Draga Milena, Obraćam ti se kao ŽENA ženi, ali i kao MAJKA kćerci, jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti BRAVO.👏❤👏 BRAVO za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve djevojčicama, dječacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strašni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidiš i to koliko nisi sama.👏❤ BRAVO zbog svih nesretnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na UGLEDNU osobu koja ih prije svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore!👏❤ BRAVO za to što su ovim tvojim hrabrim činom PALE MASKE "KREATIVNIH" PSIHOPATA, koji su studiranje, pogotovu ljepih umjetnosti i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima!👏❤ BRAVO jer si skrenula pažnju na licemjeran odnos u društvu prema djevojkama koje svoje breme straha, patnje i nesreće ne smiju da iznesu jer ce biti žigosane! BRAVO jer si sprečila da se ZLO dalje širi i zaražava neke nove žrtve! 👏❤ A kao MAJKA pitam se, a pitam i roditelje: Da li je moguće da niste vidjeli u očima svoje djece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost posle časova sa nekim koga plaćate, a on uništava radost, samopouzdanje i normalan psihički razvoj vašeg djeteta???! Da li je želja da vam djete bude glumica, glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima primjernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umjetnosti?!! I najzad, sad sam shvatila ZAŠTO JE ŽENA u našim filmovima uglavnom ( čast izuzecima) tretirana ili kao JADNICA, ružna, glupa i nesrećna domaćica koja rađa djecu, a koju muž vara, tucžče i zlostavlja ili kao KURVA koju baja puni lovom, šamarima, prahom!!! Zato jer ga pišu i režiraju razne KREATIVNE PSIHOPATE!!!😧BOŽE, POMOZI OVOJ DJECI🙏🙏🙏

View this post on Instagram

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

IZVOR: IG / @neda.ukraden

Pevačica se ovim otvorenim pismom, osim Mileni, obratila i roditeljima silovanih devojaka koji nisu primetili da im deca pate.

Milena Radulović, koja je prva istinu iznela na videlo, svakim danom dobija sve više podrške od strane svojih kolega, ali i ljudi širom Srbije. Više o tome možete pročitati u tekstovima ispod:

Autor: redportal.rs

#Neda Ukraden

#mika aleksic

#milena radulovic

#otvoreno pismo