Postigao nešto što niko nikad nije

Kristijano Ronaldo godinama važi za jednog od najboljih fubalera svih vremena! Već sa 35 godina ostavio je dubok i neizbrisiv trag u istoriji fudbala.

Nezaustavljivi Portugalac nedavno je proglašen za najboljeg fudbalera VEKA u periodu od 2001. do 2020. godine, otkad traje njegova profesionalna karijera.

Ronaldo je sada uradio nešto što niko nikad nije!

Postigao je ukupno 760 golova u svojoj karijeri i tako postao jedini u istoriji fudbala koji je dostigao tu impresivnu brojku!

Upravo na meču italijanskog Superkupa protiv Napolija, Ronaldo je postigao gol i tako ispisao istoriju, uz pobedu od 2:0 i osvojenu titulu sa Juventusom.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

IZVOR: IG / @cristiano

U svojoj fenomenalnoj karijeri, slavni fudbaler je postigao 5 golova u dresu Sportinga, zatim 118 golova u dresu Mančester Junajteda, čak neverovatnih 450 golova kao fudbaler Real Madrida, a poslednjih 85 golova u sadašnjem klubu Juventus. Za reprezentaciju je postigao 102 gola.

Kako je i dalje u sjajnoj formi, verujemo da će ubrzo premašiti 800 golova i tako zapečatiti mesto najboljeg fudbalera i strelca svih vremena.

Autor: redportal.rs

#Pobeda

#Strelac

#istorija fudbala

#juventus

#kristijano ronaldo

#titula