Priznao da mu nedostaje otac 😌

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, progovorio je o novoj vezi svoje majke, kako on gleda na njenu novu ljubav, ali je i priznao da mu je kroz život nedostajao otac.

- Podržao bih majku kad bi odlučila da se uda. Ja imam porodicu, Anastasija ima dečka, udaće se i ona. Kada mi svi odemo negde, mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas. Treba da živi svoj život i da uživa. Ljudi treba da shvate da se moja majka nije razvela, već su mi oca ubili. Nikad se nijedan muškarac nije šetkao kroz našu kuću! Mama je sačuvala sliku mog oca, kao i prezime naše porodice i integritet familije. Imamo reči hvale za sve što je uradila za Anastasiju i mene - rekao je Veljko i dodao da je upoznao Cecinog partnera.

Foto: Instagram.com/cecaraznatovic

- Stvarno sam srećan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli - zaključio je Veljko. 

Veljko je priznao da pati za ocem, ali da o osveti ubicama njegovog oca ne razmišlja.

- Ne volim javno da govorim o tome, ali moram da priznam da nikad ne mogu istinski da im oprostim, iako znam da je oprost ključ čistog srca. Pošto to ne mogu da uradim, pomirio sam se sa tim što su mu uradili... Ne mogu ja da idem i da se svetim, moram da mislim na sebe, na porodicu, na dete koje imam - bio je iskren Veljko.

Autor: redportal.rs

#ceca

#novidecko

#veljkoraznatovic