Zadrugarke nisu pričale sa Marijom Bulat jer je imala taman ten 😂

Supruga popularnog domaćeg pevača Marka Bulata Marija bila je gost u večerašnjoj emisiji Pitam za druga, kroz koju je otkrila svoje utiske o zadrugarima i svom učešću u Zadruzi 4. 😎

Iako je u Beloj kući provela samo 9 dana, Marija Bulat otkrila je da se tokom boravka na imanju naspavala, odmorila, kao i to da su je zbog njenog supruga zadrugari gledali kao malo vode na dlanu i da joj ništa nije falilo.

Foto: Printscreen Red TV

Takođe, Marija je izjavila da nije stigla da pokaže mnogo toga, jer se kratko zadržala u Beloj kući, ali je za vreme provedeno na imanju uspela da promeni mišljenje o nekim ukućanima. Jedna od njih je Aleks, za koju je Marija rekla da nije loša devojka i da joj je na samom ulasku poklonila brojanicu. Kako je rekla Marija, ona samo traži nekoga da je voli.

Kada je reč o svađama, supruga Marka Bulata otkrila je da nije neko ko se svađa, ali da misli da su neke svađe u kući inscenirane, dok su neke prouzrokovane manjkom sna ili hrane.

Prema rečima bivše zadrugarke Marije Bulat, Kristijan bi u Beloj kući mogao da ima svaku devojku, da ih ne gleda kao ćerke, jer im pruža žaštitu i hranu.

Foto: Printscreen Red TV

Marija je tokom emisije podelila sa gledaocima da po njenom ulasku zadrugarke nisu želele da razgovaraju sa njom, jer je imala preplanuo ten, a to su joj i otvoreno rekle kada ih je upitala zbog čega ne komuniciraju sa njom. Kako su joj zavidele na boji kože, Marija im je ipak ostavila mleko za samopotamljivanje. Takođe, prokomentarisala je i Natašu Radan, sa kojom nije imala apsolutno nikakvu komunikaciju i rekla da joj ne bi uzela ni orah iz ruke!

Bivša zadrugarka podelila je sa gledaocima da ju je Anja jednom prilikom u Zadruzi pitala da li joj je gledala Instagram profil, a uz to, kada ju je Marija pitala čime se bavi, Anja je odgovorila:

- Pućim se i trtim se, to je dobro za reklamu! 😅

Iako je bila u dobrim odnosima sa Necom, Marija je izjavila da je njemu jako teško u Beloj kući, zbog toga što je priznao svoju seksualnu orijentaciju, ali i to da se on nekada namerno trudi da iritira ukućane. A kada smo već kod seksualne orijentacije, Marija je pomenula da u kući ima još nekoliko njih kao što je Neca. Takođe, pomenula je Nikolu, za koga misli da ima više ženskih hormona nego što bi trebalo, te zbog toga priča i ponaša se kao devojčica.

Foto: Printscreen Red TV

Kao svog favorita u Zadruzi 4, Marija je navela Čorbu i uz to prokomentarisala da nijedna veza u Zadruzi nije prava veza.

Marija je tokom emisije odgovorila i na nekoliko pitanja postavljenih na Instagramu:

Da li je tvoj omiljeni pevač Marko Bulat?

- Moj omiljen pevač je Ljuba Aličić, a Marko je moje omiljeno biće.

Koji muškarac je najmanje muškarac u Zadruzi?

- Marko Đedović.

Autor: redportal.rs

#Marija Bulat

#Zadruga 4

#pitam za druga

#redtv