Mladić preminuo zbog predoziranja

Hari Brant, sin milijardera Pitera Branta i supermodela Stefani Sejmor, preminuo je u 24. godini. Beživotno telo mladića pronađeno je u nedelju, nekoliko dana pre odlaska u centar za rehabilitaciju.

View this post on Instagram

A post shared by Access (@accessonline)

IZVOR: IG / accessonline

Britanski Mirror piše da je Hari preminuo od slučajnog predoziranja posle mnogo godina borbe sa zavisnošću. U zvaničnom saopštenju za medije porodica je izrazila svoj očaj i bespomoćnost u borbi za Harijev život.

- Zauvek ćemo biti tužni, zato što je njegov život skratila ova užasna bolest. Hari je postigao mnogo za 24 godine, ali nikad nije dobio šansu da vidi koliko je još mogao da uradi u životu. Nije bio sam naš sin, bio je divan brat, unuk, ujak i dragi prijatelj. Hari je bio kreativan, drag i velika duša kojom je mogao da razveseli druge. Bio je divan spolja i iznutra - piše u saopštenju porodice.

Hari je za sobom ostavio neutešne roditelje starijeg brata Pitera (27) i mlađu sestru Lili (16). U tinejdžerskim danima bavio se novinarstvom, pisanjem kolumni i intervjua. Nažalost Harijev život je krenuo nizvodno 2016. godine kada je prvo uhapšen zbog posedovanja narkotika. Ubrzo je napustio fakultet i kako piše Njujork tajms nekoliko dana pre smrti trebalo je da ide na lečenje u rehabilitacioni centar.

Harijevi roditelji su se nadali da će ovo biti način da se reši bolesti zavisnosti i da se vrati novinarstvu i pisanju.

Autor: redportal.rs

#Hari Brant

#lečenje

#predoziranje

#preminuo

#rehabilitacija