Evo kako se pevač slaže sa snajkom 🧐

Radiša Trajković Đani nedavno je postao deda, a na društvenim mrežama mnogi fanovi već procenjuju da unuk Nikola liči na njega.

Pevač je to i potvrdio, pa progovorio o svojoj privatnosti.

- Unuk je lep na dedu, svi kažu isti deda. Ako bude hteo da bude pevač, biću tu da ga podržim! Uživamo i baš smo lepo proveli ove praznike kod kuće - kaže Đani i dodaje da su snaja i sin odgovorni roditelji.

Foto: Pink.rs

- Nina i Miloš ne žive sa nama. Imaju svoj stan. Snajka je super, brižna je i divna majka, oboje vode dosta računa o bebi. Slađa i ja im pomažemo oko čuvanja našeg unuka, kao i njeni roditelji koji dolaze svake druge nedelje iz Kragujevca u Beograd. Nemamo dadilju - kaže novopečeni deda i otkriva jednu anegdotu sa proslave Božića.

- Moram da vam ispričam da je za Božić paru iz česnice izvukao unuk! On je stavio ruku i zapalo se da je pogodio pravi deo pogače, znači biće kockar na dedu. Samo da ne povuče cuclu na mene - kaže Đani aludirajući na to što voli da popije.

Foto: Pink.rs

- Voleo bih i da ovaj moj drugi sin Marko ove godine postane tata. On je u dugoj i ozbiljnoj vezi, ali to je sve do njega, ako i on bude odlučio da se ženi mlad, neka bude tako kako hoće - kaže Đani, a potom otkriva da ima zakazane nastupe u Americi krajem ove godine.

Đani često ističe da on ne bi bio toliko uspešan i srećan u životu da nije za suprugu odabrao baš Slađu, koja je u proteklom periodu imala manjih zdravstvenih problema sa vratom.

- Slađa je bila na magnetnoj rezonanci zbog problema sa vratom, ali sad je dobro. Šta bih ja bez nje - rekao je Đani.

Foto: Instagram.comSlađanaTrajković/redportal.rs

Autor: redportal.rs

#pevač

#slađa

#ĐANI