Podelili pakete deci sa smetnjama u razvoju i socijalno ugroženim porodicama

Članovi nedavno osnovanog Bokserskog kluba Kozara iz Gradiške, osim takmičarskog rada, pokrenuli su i nekoliko humanitarnih akcija u svojoj sredini. Oni su obezbedili pakete za decu s posebnim potrebama, te socijalno ugrožene porodice.

Marko Vanovac, predsednik Bokserskog kluba Kozara, ističe uspešnu saradnju s lokalnim vlastima, udruženjima građana, kulturno-umetničkim društvima i Srpskom pravoslavnom crkvom.

- Imamo odličnu saradnju s Udruženjem roditelja dece sa smetnjama u razvoju. Za njih, kao i drugu decu, te starije, socijalno ugrožene osobe obezbedili smo i podelili 400 paketa, vodeći računa o njihovim specifičnim i različitim potrebama. To je za nas velika pobeda i uspeh kojim se ponosimo - rekao je Vanovac za Srpska info, a penosi portal Moja Gradiška.

Dodaje da su se u ovim akcijama istakle i njegove kolege Kamenko Juran, Sergej Adamović, Luka Vanovac, Dušan Ristić…

- Bokseri su veoma aktivni i u akcijama koje sprovodi Srpska pravoslavna crkva. Oni ispoljavaju snagu i na duhovnom, a ne samo na fizičkom planu - rekao je sveštenik Miloš Lasica iz prigradskog naselja Kruškik, zahvalan na humanitarnim akcijama koje sprovode bokseri.

Autor: Milan Pilipović

#Bokserski klub Kozara

#Gradiška

#Marko Vanovac

#bokseri

#paketi