Uvek okružen lepim ženama

Otkako je javnosti poznato da folk diva Svetlana Ražnatović uživa u ljubavnoj vezi za 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem, njegov život i prošlost sve više intrigiraju javnost. Mnoge zanima ko je mladić koji je osvojio srce najveće balkanske zvezde, čime se bavi, ko su mu roditelji, ali i ko su mu bivše ljubavi. Osim Zorane Tasovac sa kojom je bio u braku i ima dete sa njom, on je bio u ljubavnoj romansi i sa dizajnerkom Vladanom Radosavljević.

Foto: Instagram.com/v.anila_r.ed

Nakon što je stavio tačku na brak sa bivšom ženom, a sada devojkom pevača Saše Kovačevića, on je posle nekog vremena otpočeo ljubavnu romansu sa Vladanom, sa kojom je bio 2 godine zajedno.

Foto: Instagram.com/v.anila_r.ed

Vladana i Bogdan bili su nerazdvojni sve do 2018. godine, osim što su konstantno viđani po noćnim klubovima, tadašnji par je često i putovao na egzotične destinacije.

Foto: Instagram.com/v.anila_r.ed

Na Bogdaninom Instagram nalogu se mogu naći mnogobrojne zajedničke fotografije, kao i fotografije sa putovanja. Oni su zajedno posetili prestonicu Grčke, Atinu kao i Maleziju, gde su posetili mnoge zamenitosti.

Autor: redportal.rs

#bogdan

#ceca

#vladana