Muzičar Boris Vuku u emisiji Šlic 😎

Boris Vuku je mlado lice na našoj trep sceni. Debitovao je sa pesmom Lepiboyflow koja mu je pomogla da se bolje predstavi publici i po kojoj je ljubiteljima ove muzike prepoznatljiv. Oko 2 godine čekao da ovo delo ugleda svetlost dana, a marljiv rad se vidi u finalnom produktu.

Njegov potencijal uočio je i reper Coby, koji je pesmu odmah potom postavio na svoj kanal Bassivity Digital.

IZVOR: YT / Bassivity Digital

Njegov put počinje u Beogradu, a zatim se seli u Moskvu sa samo 2 godine. Iz ledene Rusije prelazi u Dominikansku republiku. Tamo je naučio jezik, spoznao različite kulture i kaže da je sve to spojio i iskoristio za svoj rad, muziku i ukupno stvaralaštvo.

IZVOR: YT / Red TV

Za sebe, u razgovoru sa Bobanom na temu Instagrama, kaže da je mikroinfluenser i da mu je Instagram bitan za razvoj biznisa i za promociju. Sa druge strane, mišljenja je da Instagram može da bude poguban za razvoj samog čoveka, jer se gubi dosta vremena, ljudi se porede sa onima čije fotografije gledaju, te budu depresivni i istrošeni. Instagram je mač sa 2 oštrice, zaključak je svega. - Neki se izgube u tome, menjaju lični opis i fotošopiraju se. Ne osuđujem i kritikujem druge, već koristim tu energiju za sebe, gledam šta ja treba da radim i tako najbolje svi napredujemo - rekao je Vuku.

Ova tema nije pokrenuta slučajno, jer je Vuku u septembru izbacio album pod nazivom Nova moda. Vuku kaže da on gura ljude da budu autentični, da budu najbolja verzija sebe, da budu svoji i da ne budu kopijina kopija. - Zato ja naglašavam da moraju da budu svoji, tako će im biti lakše i biće srećniji u životu - rekao je Boris.

Od skoro je u prodaji i njegov merch pod istim nazivom:

View this post on Instagram

A post shared by Vuku (@borisvuku)

IZVOR: IG / borisvuku

Autor: redportal.rs

#Boris Vuku

#Instagram

#Muzika

#trep

#ŠLIC