Izgled pevačice oduševljava mnoge, ali ima i zavidnih

U novom video-snimku koji je postavila na svom profilu na Instagramu, proslavljena američka pevačica Dženifer Lopez je pokazivala efekat maske za lice iz sopstvene kolekcije JLo Beauty. Međutim, ubrzo je došlo do rasprave sa nekim od pratilaca na ovoj mreži koji su tvrdili da pevačica krije da je za njen mladalački izgled više odgovorna hirurgija nego preparati.

Na to je Lopezova, koja inače gazi 51. godinu života, prvo odgovarala da je potrebno da ljudi imaju pozitivniji stav o svemu, ali je na kraju i reagovala na sve ove tvrdnje izričitom tvrdnjom da su to lažne priče.

- To je samo moje lice, po petsto milioniti put to ponavljam. Nikad nisam stavljala botoks, bilo kakve injekcije ili hirurške zahvate. Samo kažem. Ali imam još jedan savet iz svoje kolekcije za negu lepote, a to je da budeš više pozitivna, dobra, kao i da pružiš podršku drugima - odgovorila je Lopezova na jedan od komentara.

Istina, ona je ranije govorila da je rezultat njenog dobrog izgleda redovno spavanje, korišćenje sredstva za sunčanje u svakoj prilici, redovno uzimanje suplemenata ali i zdrav život sam po sebi (vivir sano).

Časopis Elle je skoro objavio da ona često sebi ponavlja mantru Ja sam mlada i vanvremenska u bilo kojoj godini života što često ponavlja u toku svakog dana. Autosugestija ili ne, ono što je sigurno jeste da izgleda mnogo bolje nego dosta mlađe osobe. U svakom slučaju, podržavamo je, jer se svakako radi o osobi čije su pesme mnogima obeležile najlepše godine života. 😊

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

IZVOR: IG / @jlo

Autor: redportal.rs

#Dzenifer Lopez

#botoks

#maska za lice