Postanite profesionalni Binge Watcher 📺🎬🍕

Američka kompanija traži radnika koji će rangirati Netflixove serije i dostavljenu picu. Kompanija za pregled kasina BonusFinder pokrenula je takmičenje za pronalaženje profesionalnog Binge Watchera. Firma je prethodno organizovala takmičenja kako bi testirali pljeskavice, sladoled, slatkiše i pitu od bundeve.

- Sad smo u potrazi za savršenim kandidatom koji će nas informisati o najboljim Netflixovim serijama i najboljoj pici iz dostave kako bi nam svima pomogao u ovim turbulentnim vremenima – naveli su oni u oglasu.

Pobednika ovog takmičenja čeka nagrads od 500 dolara, a on će morati da pogleda i oceni 3 serije na Netflixu, usput rangirajući i pice iz dostave. Kandidat će dobiti i besplatan račun na Netflixu i budžet za picu i grickalice.

Što se tiče serija, može birati između Queen’s Gambit, Bridgerton, Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer, Cobra KaiProfesionalni Binge Watcher moraće da rangira zaplet, glumu, ali i svoje zadovoljstvo epizodama i krajem serije. Što se tiče pice, i nju će morati da rangira po više kriterijuma, odnosno od izgleda, ukusa, do vrednosti u odnosu na potrošeni novac.

Prijave traju do 12. februara, pobednika će proglasiti 17. februara.

Autor: redportal.rs

#Netflix

#Netflix serije

#Pica

#Profesionalni Binge Watcher