Kreatorka otvorila dušu

Modna kreatorka Melina Džinović osvrnula se na proteklu godinu i priznala da ju je 2020. naučila, između ostalog, da se sve može promeniti preko noći:

- Ova godina me je naučila da se sve može promeniti preko noći, da se može biti veoma srećan u nekim drugim uslovima, vodeći jednostavniji život, bez putovanja i pogodnosti na koje smo svi naviklModna Krei. Nisam pala u depresiju niti sam sve doživela tragično. Dok je god porodica dobra i srećna, to je najbitnije jer je ona srž svega. To mi je ova godina potvrdila, a naučila me strpljenju, miru i da ne budem aktivna koliko sam navikla - rekla je Melina, a zatim istakla da se i dalje konsultuje sa suprugom oko projekata:

View this post on Instagram

A post shared by @melina.dzinovic.fp

IZVOR: IG / @melina:džinovic.fp

- Sa suprugom pričam o svemu, od poslovnih poteza, preko lajsni do menija za večeru. Nema tema koje su isključene. Ne znam s kim bih pre pričala o tome nego s čovekom koji mi je životni oslonac i s kojim sam sve napravila proteklih 18 godina. Smatram ga najboljim savetnikom i ostali smo svih ovih godina u takvom bliskom odnosu.

Autor: redportal.rs

#2020 godina

#melina džinovic

#modna kreatorka