Ponosni tata uživa sa svojom porodicom u periodu bez nastupa izazvanim pandemijom koronavirusa

Frontmen grupe Tropico, Aleksandar Cvetković priznao je da, iako mu posao nedostaje, uživa u vremenu koje provodi sa svojom suprugom Jovanom Pajić i ćerkama Helenom i Đinom:

- Najveće interesovanje, i to zajedničko, imaju kada odluče da zafrkavaju roditelje. Šalu na stranu, iako su male, radoznale su i svestrane. Kao i sva deca, obožavaju igračke, ali i iskazuju interesovanje prema sportovima, naročito plivanju - ispričao je Sale za Hello i otkrio da su ćerkice prilično talentovane:

- Vole da trčkaraju po prirodi. Iznad svega, naravno, obožavaju muziku. Obe su prilično talentovane. Osmogodišnja Helena pohađa nižu muzičku školu, dok je za četiri godine mlađu Đinu još uvek rano da krene tim putem - rekao je Cvetković i dodao da starija ćerka voli da ga prati na muzičkim manifestacijama:

- Povedem je kad god je to moguće. Pravila mi je društvo i na snimanju novogodišnjeg programa. Tom prilikom su spontano nastale naše zajedničke fotografije. Kako to obično biva, neplanirane stvari uvek ispadnu najiskrenije i najlepše.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Cvetkovic (@greenoffice)

IZVOR: IG / @greenoffice

Autor: redportal.rs

#Aleksandar Cvetković

#helena i đina

#porodica

#sale tropiko

#ćerke